Vill du starta företag?

Är du intresserad av att starta ett företag, men är osäker på vart du ska börja? Oroa dig inte, Trident hjälper dig hela vägen från start till mål.


Vi sätter oss ner med dig, går igenom vilka möjligheter och lösningar som finns för just dina förutsättningar och förklarar hur du som bäst startar upp företaget. Det finns många vägar att gå och även fallgropar som man bör undvika för att få en gynnsam tid som företagare. Vi delar gärna med oss av alla våra erfarenheter för att starta ett företag och att driva företaget, som kommer att ge dig ett försprång mot konkurrenterna.


Välkommen in till ett uppstartsmöte!

Klicka här för att kontakta oss

Goda råd innan du startar företaget

Lär dig försäljning

Att sälja är hjärtat i alla företag. Det avgör om företaget går bra eller går i konkurs. Om du inte kan sälja kommer du att få problem med lönsamheten och likviditeten.


Du ska alltid tänka att varje kund är en viktig kund. Tänk på att varje kundkontakt kan ge dig fler kunder, så kallad referensmarknadsföring och därför kan generera mer intäkter än vad du tidigare hade trott.


Fokusera därför på att alltid sätta kundens bästa i centrum, för din känsla för kundservice är det som avgör hur tjock din plånbok kommer att bli.


Självklart hjälper vi dig och ditt företag om du får problem med försäljningen. Vi analyserar ditt företag och ger dig goda råd om hur du kan förändra och förbättra din verksamhet.


Tänk långsiktigt

Det är viktigt att du sätter upp mål i företaget. Dessa kan exempelvis att vara försäljning, lönsamhet eller tillväxt. Men du bör också tänka på att inte sätta för höga eller kortsiktiga mål. Då riskerar du att antingen missa målen, stirra dig blind eller göra drastiska ändringar i företaget som kan skada verksamheten.


Tänk alltid långsiktigt och sätt upp höga, men realistiska mål. Då är chansen mycket större att du når dom och verksamheten har en tydlig riktning att följa, i flera kommande år.


Vill du ha hjälp att nå dina mål eller kanske komma på nya? Då finns vi självklart nära till hands och hjälper dig under hela resan. Vi diskuterar ett upplägg med dig och sätter upp tydliga målsättningar som ger företaget en inriktning, syfte och slutmål.