Mer än bara tråkiga konsulter

Vi älskar företagande. Det är därför har vi valt att inrikta oss mot just företag och företagare.

Vår önskan att du ska se oss som din externa ekonomiavdelning och som en del av verksamheten. Det ska kännas naturligt att vända sig till oss i alla lägen och få svar som är baserade på just era förutsättningar.


Vi är inte traditionell bokföringsbyrå - stel, passiv och tråkig...

Våra digitala lösningar förhindrar geografiska begränsningar, så var ni än befinner er ska vi vara tillgängliga. Vi bygger en relation med våra klienter, där flexibilitet och personlighet är en viktig pusselbit. Vi känner lika stort engagemang i din verksamhet som i vår egen.


En redovisningskonsult ska vara en tillgång - inte en kostnad.

Vad ingår?

Personlig konsult

Hos oss får ni en personlig konsult som sköter hela ert företag. Denna person har total överblick på er verksamhet, era krav och ert behov.


Detta innebär att ni tryggt kan lämna över administrationen till oss, så att ni kan fokusera på annat - er kärnverksamhet, till exempel.

En brinnande passion

Vi jobbar för att just ert företag ska utvecklas och nå de mål och resultat som ni strävar efter. För det är just detta som företagande går ut på - att nå resultat.


Vårt mål är att ni ska nå ert mål!

Kvalitetskontroll

  • Hur tycker ni att samarbetet går?
  • Vad mer kan vi göra för er?
  • Vilka nya mål har ni med verksamheten?

Dessa är frågor som kan komma upp i vår årliga kvalitetskontroll, där vi går igenom året och planerar framtiden tillsammans med er.